+306975266807 Ιθάκη
hero image
 
  GRIVAS SPIROS
Ταξί Ιθάκη - Μετακίνηση Επιβατών Ιθάκη
 
 
 
 
  Η επιχείρησή μας “GRIVAS SPIROS” είναι δίπλα σας για περισσότερα από 6 χρόνια και πάντα έτοιμη να κάνει τη διαμονή σας στην Ιθάκη ακόμη πιο ευχάριστη και άνετη, προσφέροντας υπηρεσίες μετακίνησης επιβατών με ταξί σε όλο το νησί, με ασφάλεια και συνέπεια.  
     
  Το σύγχρονο ταξί μας, μπορεί να μεταφέρει έως και τέσσερα άτομα, διαθέτει κλιματισμό, άνετα καθίσματα και είναι πάντα σε καθαρό και σε άριστη κατάσταση προκειμένου να μπορεί να σας εξασφαλίσει μια άνετη και ξεκούραστη μετακίνηση επιβατών.  
     
 
 
 
 
     
  ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ

και πάντα έτοιμοι να αναλάβουμε την μετακίνησή σας στα λιμάνια Φρίκες και Πισαετός, στο σταθμό ΚΤΕΛ, σε ξενοδοχεία, εστιατόρια, κέντρα διασκέδασης και σε οποιαδήποτε παραλία της Ιθάκης επιθυμείτε.

Παράλληλα, αναλαμβάνουμε την μετακίνησή σας στο αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς, μεταφορές ασυνόδευτων καθώς και μετακινήσεις επιβατών από την Ιθάκη προς την Αθήνα, κατόπιν συνεννόησης.

Για εσάς που θέλετε να εξερευνήσετε τους αρχαιολογικούς χώρους, τα αξιοθέατα και τα όμορφα τοπία της Ιθάκης, παρέχουμε τουριστικές περιηγήσεις κατά την διάρκεια όλου του χρόνου.
 
     
   
 
 
 
     
    Εξυπηρετούμε όλη την Ιθάκη.  
     
     
    +306975266807   
     
 
 
 
ΟΠΟΥ & ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ
όπου και αν θέλετε να πάτε στην Ιθάκη
δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας και εμείς θα έρθουμε άμεσα στο σημείο που βρίσκεστε για να σας μεταφέρουμε με ασφάλεια και άνεση στον τελικό προορισμό σας.
 
     
 

 


 

 
 
Με τη συνεχή διαθεσιμότητα όλο το 24ωρο και κατά την διάρκεια όλου του χρόνου, μπορείτε να βασίζεστε σε μας για κάθε μετακίνησή σας, ανεξάρτητα από την ώρα ή την τοποθεσία.
 
     
 
Οι έμποροι και ευγενικοί οδηγοί μας ομιλούν Ελληνικά και Αγγλικά, διαθέτουν άριστη γνώση του νησιού και των δρόμων του, εξασφαλίζοντάς σας μια ομαλή και γρήγορη μετακίνηση επιβατών σε κάθε σημείο της Ιθάκης. 
 
     
 
Στόχος μας είναι να προσφέρουμε μια εμπειρία μετακίνησης που ξεπερνά τις προσδοκίες κάθε επιβάτη. Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι κάθε μετακίνησή σας με εμάς θα είναι απροβλημάτιστη, άνετη και ευχάριστη.
 
     
 
 
 
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για να κλείσετε το ραντεβού σας και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε την πιο άμεση και σωστή εξυπηρέτηση. Πραγματοποιούμε μετακινήσεις επιβατών σε όλη την Ιθάκη και στην Αθήνα, κατόπιν συνεννόησης.