+306975266807 Ιθάκη
hero image
 
     
  Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ
GRIVAS SPIROS | Ταξί Ιθάκη - Μετακίνηση Επιβατών Ιθάκη


Η Ιθάκη είναι ένας τόπος που μαγεύει με τη φυσική του ομορφιά και την πλούσια ιστορία του. Κάθε γωνιά του νησιού αποκαλύπτει μοναδικά τοπία και μνημεία που συνδυάζουν την αρχαιότητα με τη φυσική γοητεία. 

Είναι ένας προορισμός που συνδυάζει την καταπράσινη φύση, τις όμορφες παραλίες και τους γραφικούς οικισμούς με την παραδοσιακή της γοητεία. Αποτελεί μέρος έμπνευσης για τους λάτρεις της ηρεμίας και της αναζήτησης του πνεύματος, ενώ προσφέρει ευκαιρίες για ανακαλύψεις και εντυπωσιακά τοπία. Αποτελεί έναν προορισμό για όσους αναζητούν τη δική τους "Ιθάκη", έναν τόπο όπου οι εμπειρίες και οι αναμνήσεις γίνονται ανεκτίμητα θησαυροί.
 
     
   
 
 
 
 
  ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ
Η Ιθάκη είναι γεμάτη από αρχαιολογικούς θησαυρούς, όπως η Ακρόπολη των Αλαλκομενών, τα Ερείπια του Μεσαιωνικού Οικισμού στην Παλαιοχώρα και πολλοί άλλοι αρχαιολογικοί χώροι που αναδεικνύουν το παρελθόν του νησιού. Δείτε παρακάτω μερικά από τα αξιοθέατα:
 
  ΚΛΗΣΗ  
 
 
 
   
 
 
     
  ΟΙ ΠΑΡΑΛΙΕΣ
Η Ιθάκη διαθέτει μια πληθώρα από μοναδικές παραλίες που προσφέρουν κρυστάλλινα νερά και φυσική ομορφιά. Από τον εκπληκτικό Σαρακίνικο, τις Φρίκες, το Φιλιατρό, τα Μνήματα και τα Καμίνια, κάθε παραλία είναι ένας παράδεισος για τους λάτρεις της θάλασσας.
 
     
 
 
     
    Εξυπηρετούμε όλη την Ιθάκη.  
     
     
    +306975266807   
     
 
 
 
Η ΙΘΑΚΗ
είναι η αρχή του μύθού,
το νησί που συνδέεται με τον μεγαλύτερο ήρωα της ελληνικής μυθολογίας, τον Οδυσσέα αλλά και ο ιδανικό προορισμό κάθε ταξιδιώτη. Κάθε γωνιά του νησιού κρύβει μια νέα εκπληξη και μια μοναδική εμπειρία που περιμένει να ανακαλυφθεί.